|
| Yazar | Mesaj |
|---|
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli

Mesaj Sayısı: 264 Yaş: 18 Nerden: Vanéssa^^mın KaLßinDén İş/Hobiler: VaneSSamı Sevmek...! Lakap: Lokum-VaneSSa KoLiq özєL кuLLaηıćı вaşLığı : мαωιѕнєкєя єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Vanessa Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 17/10/08
 | Konu: Misafirler Cuma Ekim 17, 2008 11:45 pm | |
| Lütfen Üye olmaktan Kaçınmayın Sevineceksiniz.... |
|
 | |
Küßi$$ Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Ptsi Ekim 20, 2008 4:57 pm | |
| $u an ders yapıorum biterbitmez üee oLcm....xD. |
|
 | |
|| NİL || Süpєя мax aShLєγ

Mesaj Sayısı: 1380 Yaş: 18 Nerden: évDén İş/Hobiler: Taékwon-do, pc..x)) Lakap: cadı...x)) özєL кuLLaηıćı вaşLığı : UnuT gittiğiN ßi yéRdé.!!! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Vanéssa^^m Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 12/10/08
 | |
 | |
|SemoŞ| adмiη

Mesaj Sayısı: 3332 Yaş: 16 Nerden: Nereye xD İş/Hobiler: Pc Forum Lakap: Semoş özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Belki Bir qün ÖzLerSin! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Ash Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 12/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler Salı Ekim 21, 2008 5:02 pm | |
| |
|
 | |
rose.amo Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Salı Ekim 28, 2008 2:15 pm | |
| üye olurdumdaaa geç kaşmışım yani olamam...  |
|
 | |
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli

Mesaj Sayısı: 264 Yaş: 18 Nerden: Vanéssa^^mın KaLßinDén İş/Hobiler: VaneSSamı Sevmek...! Lakap: Lokum-VaneSSa KoLiq özєL кuLLaηıćı вaşLığı : мαωιѕнєкєя єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Vanessa Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 17/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler Cuma Ekim 31, 2008 4:21 pm | |
| |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

Mesaj Sayısı: 605 Yaş: 17 Nerden: İstanbul....xD İş/Hobiler: Music Dinlemek... Lakap: napcan? özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Rose.Amo єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Ashley&Vanessa PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 28/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler Cuma Ekim 31, 2008 5:05 pm | |
| ben anladım ne demek istediğini üye fazla gelmiş aman bırak üff boşve onunşansını kaçırdııı ÜYELER KÜTFEN ÜYE OLUN YOOKSA ÇILDIRIRSINIZZ |
|
 | |
' Vanessa - DiLoş ' γєηi aShLєγ

Mesaj Sayısı: 14 Yaş: 15 Nerden: Vanessa ' mın kaLBinden .. İş/Hobiler: Yoshy - Vanessa ' m - aRda TuRan .. Lakap: DiLaRa Hudgens .. (: özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ' DiLaRa - Vanessa ' єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Vanessaaa .. PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 01/11/08
 | Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 01, 2008 12:22 pm | |
| Jnm hade ama üye oLun .. Bu aRada Bnde anLamadım Ne ?? .. |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

Mesaj Sayısı: 605 Yaş: 17 Nerden: İstanbul....xD İş/Hobiler: Music Dinlemek... Lakap: napcan? özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Rose.Amo єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Ashley&Vanessa PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 28/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 01, 2008 12:47 pm | |
| Bem anlamadım demek iatiyo ki:ÇOK ÜYE VAR İLK BEN ÜYE OLMAK İSTERDİM GEÇ KALMIŞIM hep böle ypıyolar boşverrrinn  ÜYE OLUN AMA ÇIKLDRIRSINIZ SOTRAAAA |
|
 | |
Naneeeee Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Perş. Kas. 06, 2008 4:39 pm | |
| |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

| Konu: Geri: Misafirler Perş. Kas. 06, 2008 6:25 pm | |
| |
|
 | |
|SemoŞ| adмiη

Mesaj Sayısı: 3332 Yaş: 16 Nerden: Nereye xD İş/Hobiler: Pc Forum Lakap: Semoş özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Belki Bir qün ÖzLerSin! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Ash Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 12/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 08, 2008 2:17 pm | |
| cidden hea  |
|
 | |
I Love M Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Paz Kas. 09, 2008 10:11 am | |
| site süpermiş üye oluyorum .. inş mod olurum |
|
 | |
|SemoŞ| adмiη

| Konu: Geri: Misafirler Paz Kas. 09, 2008 10:54 am | |
| sen üye adını ver bana şimdi görüşelim seninle ö.mdan modlukla ilgili |
|
 | |
sanane Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Çarş. Ara. 10, 2008 1:56 pm | |
| kesinlikle herkesin üye olması lazım süper sitee |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

| Konu: Geri: Misafirler Cuma Ara. 12, 2008 2:45 pm | |
| ee jnm sen ne duruyosun? üye ol mutlu ol! |
|
 | |
admınLıq Misafir
 | Konu: Geri: Misafirler Salı Ocak 06, 2009 9:47 pm | |
| bnde uye oLuJamm ama ıns admın oLuRmm ;) veya sıR RuTBéLii |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Ocak 17, 2009 5:02 pm | |
| rütbeyi konuşursunuz xD sen üye ol mutlu ol!!  |
|
 | |
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli

| Konu: Geri: Misafirler Ptsi Ocak 19, 2009 12:17 pm | |
|  eFt ;) |
|
 | |
αѕнLєу●ѕıLα adмiη

Mesaj Sayısı: 390 Yaş: 14 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: İnternette Gezmek, Foruma Girmek Lakap: Dr.Sıla özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ρєLιη кαяαнαη'ıм мανι gözLü мєLєğιм... єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: αѕнℓєу Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 15/10/08
 | Konu: Geri: Misafirler C.tesi Ocak 31, 2009 3:53 pm | |
| Aman gelen gelir aranıza sevinçle alırız gelmeyenede ısrar etmeyiz kendi KAYBEDER ;) _________________   |
|
 | |
tuqCé Misafir
 | Konu: ............ Ptsi Şub. 09, 2009 5:01 pm | |
| Begendim siteyi üye olmak isterdim ama mod.lar galiba çok bnim mod. olma şansımm 0 |
|
 | |
BlAcK...AnGeL Emekli

| Konu: Geri: Misafirler Salı Şub. 10, 2009 2:06 pm | |
| yok cnm gel mod.luk var bn moddum co-adminim şimdi 1 mod arıyoruz o sen olursun ^^ |
|
 | |
AshLey-F Misafir
 | Konu: site ile ilgili napcan x] Çarş. Şub. 11, 2009 5:55 pm | |
| yha arkadaşlar site güzel hoşta renkleri çok solgun  canlı renkler yapın biras... |
|
 | |
Ash Misafir
 | Konu: Süper Cuma Şub. 27, 2009 6:20 pm | |
| Bnece sitenin teması gayet güzel.Ayrıca logo falan da süper birazdan üye olacağım süpersiniz=) |
|
 | |
αѕнLєу●ѕıLα adмiη

Mesaj Sayısı: 390 Yaş: 14 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: İnternette Gezmek, Foruma Girmek Lakap: Dr.Sıla özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ρєLιη кαяαнαη'ıм мανι gözLü мєLєğιм... єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: αѕнℓєу Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 15/10/08
 | |
 | |
pєLiη ♥ ναηєѕѕα Süpєя мσd

Mesaj Sayısı: 130 Yaş: 15 Nerden: İstanbul İş/Hobiler: İşim Gücüm Pc XD Lakap: VnSu özєL кuLLaηıćı вaşLığı : pLn єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi: Vanessa Statü:  PaylaŞım gücü: Kayıt tarihi: 28/01/09
 | |
 | |
|